Apero Aardappelchips gepimpt met Gandaham en Opgelegde Pepers

Favorieten

5min

Easy

Snel iets mega cool en zo ontzettend lekker in elkaar boksen? Dit is je redding als je iemand over de vloer krijgt en suuuper snel iets heerlijks wil fixen. Het is eens iets anders dan gewoon een pakske chips in een schaal te pleuren—met een paar ingrediënten is dat zo gepimpt! En waarschijnlijk heb je de meeste al in je ijskast. Ik gebruik zelf gewoon de zak chips als serveerkom, maar dat mag je kiezen, afhankelijk van wie je over de vloer krijgt. Zou ook mega sjiek kunnen op een zilveren plateau ofzo. Anyway, iedereen gaat je nadoen, believe me!

Snel iets mega cool en zo ontzettend lekker in elkaar boksen? Dit is je redding als je iemand over de vloer krijgt en suuuper snel iets heerlijks wil fixen. Het is eens iets anders dan gewoon een paks ...
Meer lezen
Kitchen must haves

Ingrediënten

Wat heb je nodig?
Aantal: 4P

1 grote zak kwalitatieve zoutchips 

12 sneetjes gandaham (of andere rauwe ham naar keuze) 

2 el zoetzure uitjes en augurken (fijngehakt) 

1 grote zak kwalitatieve zoutchips 

12 sneetjes gandaham (of andere rauwe ham naar keuze) 

2 el zoetzure uitjes en augurken (fijngehakt) 

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Knip de zak chips in een kruis open en vouw de randen om, zodat je een soort serveerschaal hebt. 

Steek roosjes gandaham tussen de chips, zodat ze mooi verdeeld zijn. 

Strooi de zoetzure uitjes en augurken eroverheen. 

That’s it! Niet te geloven hoe simpel en lekker dit is. 

Tips

  • Maak dit niet te lang op voorhand klaar, want de magic is wanneer de chips nog mooi krokant zijn. 
  • Wil je wat extra punch? Voeg jalapeño’s, Parmezaanschilfers of een drizzle honing toe. 
  • Kan zowel casual in de chipszak als super fancy op een sjiek bord geserveerd worden. 
Icon Fire
Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.