Wil je jouw gerechten voorzien van een tongstrelende finishing touch?Sauzen, dressings en dips zijn – letterlijk – de smaakmakers op je bord. En ze zijn nóg lekkerder als je ze zelf mixt en maakt. Healthy hummus van rode bonen, Thaise geïnfuseerde azijn, prikkelende pindasaus … Zoet, zout of een tikkeltje pikant? Alles kan met mijn uiteenlopende saus- en diprecepten. Eén ding is zeker: jij maakt ongetwijfeld het culinaire verschil.

Apéro hapjes & dips
Apéro hapjes & dips
Wil je jouw gerechten voorzien van een tongstrelende finishing touch?Sauzen, dressings en dips zijn – letterlijk – de smaakmakers op je bord. En ze zijn nóg lekkerder als je ze zelf mixt en maakt. Healthy hummus van rode bonen, Thaise geïnfuseerde azijn, prikkelende pindasaus … Zoet, zout of een tikkeltje pikant? Alles kan met mijn uiteenlopende saus- en diprecepten. Eén ding is zeker: jij maakt ongetwijfeld het culinaire verschil.
35min + 1u opstijven in de frigo
Easy
Geitenkaasrol met noten, honing en lookbroodjes
20min + 2u opstijven
Next Level
Gerookte Zalm Pakjes met Luchtige Kaasvulling, Veenbes en Hazelnoot
20min + 12u rusten voor het pekelen
Easy
Gepekelde Aperitief Eitjes met Feestelijke Toppings
30min
Next Level
Geitenkaasrol met Chili, Look en Sjalot in Pistachenoten Gerold
40min (+1u in de koelkast)
Easy
Thaise nootjes, daft punch en appel-komkommerpitcher
8u marinade + 20min
Next Level
Taco’s van kraaibiefstuk en guacamole met Sid Shanti
cocktail: 24u bbq: 45min
Easy
The butcher’s barbecue met Hendrik Dierendonck en daiquiri op Hannah’s wijze
30min
Next Level
Vegetarische bladerdeegrolls met zoete aardappel en Parmezaanse kaas
30min + 30min bakken
Next Level
Vegetarische samosa met feta-burrata dip en hot-honey drizzle
25min + min. 4u marineren
Easy
Zalmbrochettes in teriyaki-honing-gember-knoflook marinade
30min + min. 1 dag pekelen
Next Level
Graved lax met vijf pepers en rode biet
cocktail: 10min bites: 20min
Next Level