Zwoele temperaturen en goed gezelschap? Een knetterend vuurtje maken op koudere dagen? Dat schreeuwt om een sfeervolle BBQ! Maar barbecueën is zoveel meer dan een brochette en een schijfje tomaat. Met mijn BBQ recepten zal je je gasten gegarandeerd verrassen. Breng de zon op hun bord met spiesjes met kip en ananas, of creëer zuiderse sferen met kruidige vistapa’s. Scoren bij de kids doe je dankzij mijn funky hamburgers. Zomerse beats door de boxen, een aperitief in de hand en grillen maar! PS. Check zeker ook mijn recepten voor een gezellige winterbarbecue.

BBQ
BBQ
Zwoele temperaturen en goed gezelschap? Een knetterend vuurtje maken op koudere dagen? Dat schreeuwt om een sfeervolle BBQ! Maar barbecueën is zoveel meer dan een brochette en een schijfje tomaat. Met mijn BBQ recepten zal je je gasten gegarandeerd verrassen. Breng de zon op hun bord met spiesjes met kip en ananas, of creëer zuiderse sferen met kruidige vistapa’s. Scoren bij de kids doe je dankzij mijn funky hamburgers. Zomerse beats door de boxen, een aperitief in de hand en grillen maar! PS. Check zeker ook mijn recepten voor een gezellige winterbarbecue.
45min
Next Level
Varkensbrochette met naan, coleslaw en gepekelde chili-ananas
8u marinade + 20min
Next Level
Taco’s van kraaibiefstuk en guacamole met Sid Shanti
cocktail: 24u bbq: 45min
Easy
The butcher’s barbecue met Hendrik Dierendonck en daiquiri op Hannah’s wijze
20 min + 1u bakken + 3u konfijten
Next Level
Vegetarische tartaar van rode biet met miso, gekonfijte dooier in sojasaus en mierikswortelcrème
cocktail: 10min inktvis: 20min
Easy
Gegrilde inktvis met aioli en smashed potatoes met Cesar Casier – Pimped Martini tonic met Hannah Van Ongevalle
limonade: 5min hamburger: 25min
Easy
Funky hamburgers en marshmallowlimonade met Grace
cocktail: 10min bites: 20min
Next Level