Gehaktmengsel bereiden in de Cookeo
Zet de Cookeo op "stevig bruinen".
Verhit de olijfolie, rasp de look erbij en fruit samen met de fijngesneden ajuin.
Voeg paprikapoeder en oregano toe en roer kort.
Doe het kippengehakt erbij en bak rul en goudbruin.
Voeg de spinazie toe en laat volledig slinken.
Haal het mengsel uit de pan en zet opzij.
Bechamelsaus maken
Gebruik dezelfde pan (je hoeft ze niet uit te wassen).
Smelt de boter en voeg de bloem toe. Roer tot een roux.
Voeg geleidelijk de melk toe en blijf kloppen tot een gladde, licht lopende saus ontstaat.
Kruid met peper, zout en een snufje muskaatnoot.
Roer de 100 g Comté onder de saus tot die volledig is gesmolten.
Alles combineren
Doe het gehaktmengsel terug bij de saus.
Voeg de erwtjes, kerstomaatjes en de ravioli toe.
Meng alles voorzichtig door elkaar.
Proef en kruid eventueel bij.
Garen onder druk
Sluit de Cookeo en kies "zacht stomen".
Laat 4 minuten onder druk garen. Zo garen de ravioli perfect en nemen ze de saus goed op.
Gratineren
Strooi de resterende 150 g Comté over het gerecht.
Gebruik het Extra Crisp-deksel (menu 2) en gratineer tot het een goudbruin korstje heeft.