Aardbeien in chocolade en pistache
10min (+30min afkoelen)
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?100 g pistachenoten
1 bakje aardbeien van 500 g
300 g donkere chocolade (min 70% cacao)
zwarte peper, vers van de molen
Je winkelwagen is leeg
10min (+30min afkoelen)
•Easy
Aardbeien met chocolade en pistachenoten, afgewerkt met zwarte peper. Snel, simpel, en onweerstaanbaar lekker!
100 g pistachenoten
1 bakje aardbeien van 500 g
300 g donkere chocolade (min 70% cacao)
zwarte peper, vers van de molen
100 g pistachenoten
1 bakje aardbeien van 500 g
300 g donkere chocolade (min 70% cacao)
zwarte peper, vers van de molen
Hak de pistachenoten grof en doe ze in een kommetje. Maak de aardbeien schoon met een droge doek of borsteltje. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron. (Gebruik je de magnetron, roer dan regelmatig even om!)
Dompel de aardbeien in de gesmolten chocolade en draai ze in de pistachenoten. Doe er zwarte peper op en leg ze op een schaal. Laat 30 minuten opstijven in koelkast.
Je kunt dit ook maken met vijgen of kersen in plaats van aardbeien.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!