Knip het boterpapier in het juiste formaat.
Klik het vast op de bodem van de bakvorm.
Doe de ingrediënten voor de bodem samen in de cutter en mix.
Vul de bakvorm met het mengsel en verdeel egaal.
Bak 10 minuten op 180°C.
Doe ondertussen de avocado’s in de cutter samen met de limoenzeste, het limoensap en de honing.
Mix tot een homogene, gladde massa en meng regelmatig met de spatel.
Voeg de roomkaas, kokosolie en verse kaas toe en mix opnieuw.
Haal de bodem uit de oven en laat afkoelen.
Giet het mengsel over de bodem.
Klop de luchtbellen eruit.
Laat de avocado cheesecake 1 nacht opstijven.
Dompel de bakvorm even in warm water zodat je de cake makkelijker uit de bakvorm krijgt.
Haal de cheesecake voorzichtig uit de bakvorm.
Rasp er witte chocolade over.
Smullen maar!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.