Béarnaisesaus
15min
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1x Hollandaise saus
1 bot verse dragon
100 ml witte wijnazijn
Je winkelwagen is leeg
15min
De Béarnaise, een lekkere saus voor bij een lekker stukje rood vlees en geliefd bij jong en oud. Ontdek hier het recept, smakelijk!
1x Hollandaise saus
1 bot verse dragon
100 ml witte wijnazijn
1x Hollandaise saus
1 bot verse dragon
100 ml witte wijnazijn
Pluk de blaadjes dragon van de stugge takjes, leg in een potje en giet azijn erop, duw dragon er goed onder.
Bereid de Hollandaise saus. Knijp de blaadjes dragon lichtjes uit, snij ze fijn en roer ze onder de Hollandaise saus. Proef en kruid eventueel extra met peper en zout. Hou de saus warm in de bain-marie.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!