Crown ravioli met Comté, geroosterde knolselder en arrabiata
2u
•Next Level
Ingrediënten
Wat heb je nodig?Verse Pasta: 
 400g 00 bloem
 4 eieren
 1 tl zout
 1 el olijfolie
 Extra bloem voor het uitrollen
Vulling: 
 1 potje ricotta
 250g oude Comté, geraspt
 0.5 knolselder
 Peper en zout naar smaak
Comté Chips: 
 150g Comté blok
Arabiatta Saus: 
 2 el olijfolie
 2 tenen knoflook, fijngesneden
 1 ui, fijngesneden
 1 gedroogde chilipeper, fijngehakt
 1 groot blik gepelde tomaten
 Zout naar smaak
Groene Dille Olie: 
 2 bossen dille
 250 ml zachte olijfolie
Garnituren: 
 Eetbare bloemetjes
 Verse takjes dille
 
	 
               
           
           
           
             
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
 
 
     
 
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
