Feestelijke handhapjes
25min
Ingrediënten
Wat heb je nodig?500 g bloemaardappelen
klontje boter
1 grote zoete ui
1 tl sherryazijn
pezo
1 potje zure room
scheutje melk
Je winkelwagen is leeg
25min
Feestelijke hapjes voor groot en klein! Ontdek het volledige recept hier!
500 g bloemaardappelen
klontje boter
1 grote zoete ui
1 tl sherryazijn
pezo
1 potje zure room
scheutje melk
500 g bloemaardappelen
klontje boter
1 grote zoete ui
1 tl sherryazijn
pezo
1 potje zure room
scheutje melk
Schrob de aardappelen schoon en stoom ze in de pel.
Schil de ui en snij fijn. Stoof zacht in lichtgekleurde boter en blus met scheutje azijn.
Verminder het vuur en laat 5-tal minuutjes kleuren met deksel. Voeg eventueel een scheutje water toe als het te droog wordt.
Pel de aardappelen.
Voeg 2 el zure room toe aan de uien, meng en giet in de cutter.
Voeg de gepelde aardappelen toe in stukjes en cutter tot een gladde saus, waar je dotjes mee kan spuiten. Voeg eventueel een scheutje melk toe.
Doe de aardappelcrème in een spuitzakje en houd lauw.
Verfris je hand met een halve citroen en wrijf droog met een doekje.
Spuit een dotje in verlengde van de duim.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!