Gebakken fruit op de bbq
20min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1 snee brood 1 el olijfolie Peper van de molen 100 g kersen 100 g kerstomaten 1 el honing 8 amandelen
Je winkelwagen is leeg
20min
•Easy
Een combinatie van zoet en hartig met kersen, kerstomaten, honing en krokante broodkorstjes. Perfect als bijgerecht of licht dessert.
1 snee brood 1 el olijfolie Peper van de molen 100 g kersen 100 g kerstomaten 1 el honing 8 amandelen
1 snee brood 1 el olijfolie Peper van de molen 100 g kersen 100 g kerstomaten 1 el honing 8 amandelen
Maak korstjes van een snee brood: doe olijfolie in een pan en bak de in vierkantjes gesneden boterham krokant. Kruid met peper.
Snij het fruit en de tomaten in stukken en meng in een vuurvaste schaal met de honing. Heb je geen goede schaal in huis? Maak dan een kuipje in aluminiumfolie.
Duw hier en daar korstjes en amandelen in en leg de schaal op de grill tot het fruit zacht is.
Serveer met een toefje zure room en een draai van mijn Sweet Mix Amaretto Cassia. Variatie: Probeer andere soorten fruit zoals perziken, abrikozen of vijgen. Notenopties: Geen amandelen in huis? Vervang ze door walnoten of pecannoten voor een andere twist. Vegan optie: Laat de zure room weg of vervang deze door een plantaardige yoghurt.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!