Gepekelde komkommer
10min
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1 afsluitbare propere pot of weckpot
1 grote komkommer
50 g suiker
1 kl zout
1 kl vier seizoenen peperbollen
1 kl mosterdzaad
2 à 3 takjes dille
100 ml water
150 ml azijn
Je winkelwagen is leeg
10min
Wil je zelf aan de slag met gepekelde komkommer? Ontdek het volledige recept hier!
1 afsluitbare propere pot of weckpot
1 grote komkommer
50 g suiker
1 kl zout
1 kl vier seizoenen peperbollen
1 kl mosterdzaad
2 à 3 takjes dille
100 ml water
150 ml azijn
1 afsluitbare propere pot of weckpot
1 grote komkommer
50 g suiker
1 kl zout
1 kl vier seizoenen peperbollen
1 kl mosterdzaad
2 à 3 takjes dille
100 ml water
150 ml azijn
Snij de komkommer doormidden en in dikke repen de lengte van je weckpot.
Voeg alle ingrediënten toe, zorg dat de komkommers helemaal onderstaan, sluit de pot goed en zet hem op zijn kop zodat de ingrediënten zich goed vermengen.
Is na 1 dag al gebruiksklaar.
Kan je minimum 3 maanden op een koele donkere plek bewaren, eens geopend in koelkast bewaren.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!