Grote garnalen met salie
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?24 grote, ongekookte en ongepelde garnalen
1 el olijfolie
Een handvol verse salieblaadjes
5 teentjes look
1 tl fleur de sel
1 tl citroensap
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Een zalig voorgerecht. De salie geeft een unieke smaak aan de garnalen. Wil je er zelf mee aan de slag? Ontdek het volledige recept hier!
24 grote, ongekookte en ongepelde garnalen
1 el olijfolie
Een handvol verse salieblaadjes
5 teentjes look
1 tl fleur de sel
1 tl citroensap
24 grote, ongekookte en ongepelde garnalen
1 el olijfolie
Een handvol verse salieblaadjes
5 teentjes look
1 tl fleur de sel
1 tl citroensap
Spoel de grote garnalen af onder de kraan.
Zet een vuurvaste schaal op de barbecue en warm daarin de olijfolie op.
Voeg de salieblaadjes toe en bak ze tot ze wat knapperig zijn.
Doe dan de volledige, ongepelde teentjes look erbij en roer alles goed door elkaar.
Laat de garnalen aan beide kanten kort bakken in het mengsel.
Haal ze uit de olie, samen met de look en de salie. Kruid voor het opdienen met fleur de sel en enkele druppels citroensap.
Let er goed op dat de steenkool grijs is, er mag zeker geen vlam te zien zijn. Dit recept kan je ook perfect in een pan klaarmaken.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!