Cutter de geraspte kokos, de dadels, zonder het water, de amandelpasta, de gesmolten kokosolie en het snuifje zeezout samen tot een homogene, niet te kleverige pasta. Voeg extra amandelpasta toe als de pasta te droog is of gebruik extra kokos indien de pasta teveel kleeft.
Vorm platte paaseitjes, steek er een satéstokje in en laat 1 uur opstijven in koelkast. Smelt intussen de donkere en witte chocolade au bain marie in 2 aparte kommetjes.
Dip de gekoelde eitjes in de donkere chocolade en leg ze op bakpapier. Doe de witte chocolade in een spuitzakje, knip het einde eraf en spuit fijne lijntjes over de kokos-chocolade eitjes.
Laat 10 minuten opstijven en geniet! Je kan deze even bewaren in een gesloten doosje in de koelkast.
Enjoy en geniet van jullie paasweekend, ze zijn natuurlijk het ganse jaar lekker.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.