Mix de boter, suiker, het bakpoeder, de bicarbonaat, het cacaopoeder en een snuifje zout met de klopper en meng er een eitje onder.
Voeg al roerend met de spatel bloem en melk toe.
Meng tot je een homogene massa hebt.
Bedek een ovenplaat van ongeveer 40 op 27 cm met bakpapier en smeer de hoeken in met boter.
Smeer het deeg open op de bakplaat met een paletmes.
Bak het deeg 9 minuten in een voorverwarmde oven van 160°C.
Doe het vanilleroomijs met diepgevroren frambozen in de cutter. Roer af en toe om met een spatel.
Snij uit het browniedeeg 2 keer een bodem voor de stenen bakvorm van ongeveer 20 x 27 cm.
Leg een laag gebakken brownie in de stenen bakvorm. Verdeel hierover het frambozenijs en leg hierop een tweede laag gebakken brownie.
Plaats de bakvorm in de diepvries
Versnijd in kleine porties en omwikkel het onderste gedeelte met boterpapier zodat je je ijsje makkelijk kunt vasthouden.
Aanvallen maar!
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.