Ijslolly van ananas en kokosnoot

Favorieten

40u diepvries / 15min

Easy

Wil je zelf aan de slag met ijslolly van ananas en kokosnoot? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met ijslolly van ananas en kokosnoot? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 10 kleine lollys

Voor 10 kleine of 7 grote vormpjes
0.5 ananas
200 ml ongezoete kokosroom
1 eetlepel honing
3 cm verse gember
0.5 biologische limoen
1 handvol geraspte kokos

Voor 10 kleine of 7 grote vormpjes
0.5 ananas
200 ml ongezoete kokosroom
1 eetlepel honing
3 cm verse gember
0.5 biologische limoen
1 handvol geraspte kokos

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snijd de ananas in stukken.

Doe de ananas, kokosroom, honing en gember in een kom.

Rasp de schil van de limoen en voeg samen met het limoensap toe aan het mengsel. Mix alles.

Breng aan de kook.

Zeef het mengsel.

Laat afkoelen.

Giet het mengsel in ijslollyvormpjes en stop ze in de diepvriezer.

Steek er een stokje in wanneer ze half bevroren zijn.

Laat de ijslolly’s even ontdooien en rol ze in de geraspte kokos om ze te versieren.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.