Ijslolly van komkommer
4u
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?Voor 10 kleine of 7 grote vormpjes
1 komkommer
125 ml water
40 g agavesiroop (of 50 g suiker)
Je winkelwagen is leeg
4u
•Easy
Wil je zelf aan de slag met ijslolly van komkommer? Ontdek het volledige recept hier!
Voor 10 kleine of 7 grote vormpjes
1 komkommer
125 ml water
40 g agavesiroop (of 50 g suiker)
Voor 10 kleine of 7 grote vormpjes
1 komkommer
125 ml water
40 g agavesiroop (of 50 g suiker)
Schil de komkommer en snijd ze in stukken.
Kook het water met de agavesiroop op en laat daarna het water afkoelen.
Doe alles in een blender en mix.
Giet het mengsel in ijslollyvormpjes en stop ze in de diepvriezer.
Steek er een stokje in wanneer ze half bevroren zijn.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!