Kip uit de oven met kaneel, chili en citroen, met cheesy erwten en bloemkool in tomatensaus
1u05
•Next Level
Ingrediënten
Wat heb je nodig?KIP MET KANEEL EN CHILI
 1 hoevekip ‘Label Rouge’ (1,75 kg)
 60 g zachte boter of olijfolie
 1 verse chilipeper
 peper en zout
 1 citroen
 bol knoflook
 2 stokken kaneel (of 1 theelepel poeder)
CHEESY ERWTEN
 300 g erwten vers of diepvries
 klont boter
 zwarte peper van de molen
 snuf fleur de sel
 zeste en sap van 0.5 citroen
 50 g Parmezaanse kaas,
 versgeraspt
GESTOOMDE BLOEMKOOL MET KRUIDIGE TOMATENSAUS
 400 ml tomatensaus
 1 grote bloemkool, buitenste bladeren verwijderd, kleintjes mogen eraan blijven, lekker!
 klont zachte boter
 1 eetlepel honing
 1 eetlepel currypoeder
 
	 
               
           
           
           
           
             
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
 
 
     
 
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
