Komkommer basilicum fizz

Favorieten

5min

Easy

Geniet zelf eens van de komkommer basilicum fizz, een knalgroene frisse mocktail waar je eindeloos kan van genieten! Heerlijk!

Geniet zelf eens van de komkommer basilicum fizz, een knalgroene frisse mocktail waar je eindeloos kan van genieten! Heerlijk!
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 6P

Basis:
1 grote komkommer
3 limoenen
30 grote basilicum blaadjes
200 ml koud water
3 kl honing

Versiering:
¼ komkommer
12 basilicum blaadjes
1 limoen

ijsblokken
spuitwater

Basis:
1 grote komkommer
3 limoenen
30 grote basilicum blaadjes
200 ml koud water
3 kl honing

Versiering:
¼ komkommer
12 basilicum blaadjes
1 limoen

ijsblokken
spuitwater

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Basis: Was komkommer en basilicum en snij grof (niet schillen ). Rol de limoenen even op een plank. Zo komt het sap er beter uit. Pers het sap eruit. Doe alles samen in blender met honing en water. Mix 2 min op hoogste snelheid. Zeef door.

Versiering: Schil met een aardappelschiller dunne plakken van de komkommer.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.