Mac & Cheese met geroosterde pompoen en kalkoenburgertjes met veenbessen
50min
•Next Level

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?
Wat heb je nodig?
Voor de mac & cheese:
250 g macaroni
500 g geroosterde pompoen (zacht en gaar)
400 ml melk
80 g geraspte Parmezaanse kaas of 80 g geraspte cheddar
1 tl paprikapoeder
1 tl knoflookpoeder
1 tl gedroogde oregano
Zwarte peper van de molen
Voor de geroosterde pompoen:
500 g pompoen (bijvoorbeeld flespompoen of hokkaido)
2 el olijfolie
Zout en peper
1 tl knoflookpoeder
Voor de kalkoenburgertjes:
800 g kalkoengehakt
1 handvol geconfijte veenbessen
1 el fijngehakte platte peterselie
1 handvol geroosterde pijnboompitten
Peper en zout van de molen
Extra:
Veenbessensaus
4 takjes rozemarijn (voor decoratie)
Extra geraspte kaas voor bovenop