Mini ‘pommes moscovite’
30min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?4 krieltjes gestoomd afgekoeld
50 g Belgische Caviar (Royal Belgian Caviar)
2 el zure room
Enkele takjes dille
Je winkelwagen is leeg
30min
•Easy
Kaviaar! Als het eens wat meer mag zijn... Super feestelijk en vooral zo lekker! Mijn versie van de klassieke pomme moscovite, heerlijk!
4 krieltjes gestoomd afgekoeld
50 g Belgische Caviar (Royal Belgian Caviar)
2 el zure room
Enkele takjes dille
4 krieltjes gestoomd afgekoeld
50 g Belgische Caviar (Royal Belgian Caviar)
2 el zure room
Enkele takjes dille
Snij de krieltjes doormidden, smeer er wat zure room over en zet ze op een diepe schaal.
Als ze wat kantelen snij dan een heel dun schijfje af aan de onderkant.
De bodem van schaal bedek je met ijs.
Je kan ijsblokken crushen door ze in een handdoek met een deegrol fijn te kloppen.
Doe het potje kaviaar open en leg op het ijs.
Zet op tafel en bedien jezelf door een lepeltje kaviaar op de krieltjes te leggen en af te werken met takje dille.
Pure luxe, de perfecte smakencombinatie, geniet van het moment!
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!