Hapje met amandel en pruim
15min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?4 gedroogde pruimen (eventueel met kleine, verse Reine-Claudes)
4 amandelen
4 kleine sneetjes spek
1 tl paprikapoeder
Je winkelwagen is leeg
15min
•Easy
Dit is het allereerste receptje dat mijn vader me leerde maken in de keuken en waar ik ook mee mocht helpen. Het eerste van vele.
4 gedroogde pruimen (eventueel met kleine, verse Reine-Claudes)
4 amandelen
4 kleine sneetjes spek
1 tl paprikapoeder
4 gedroogde pruimen (eventueel met kleine, verse Reine-Claudes)
4 amandelen
4 kleine sneetjes spek
1 tl paprikapoeder
Laat de oven voorverwarmen op 180 °C.
Haal de pitten uit de pruimen en vervang ze door amandelen.
Doe er een sneetje spek rond met een tandenstoker.
Leg in een ovenschaal en strooi er wat paprikapoeder op.
Laat acht minuten bakken in de warme oven.
Dit warme hapje past perfect bij een Orval.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!