Ontbijtmuffins van ei, tomaatjes en jonge kaas

Favorieten

30min

Easy

Eitjes als ontbijt is toch altijd een winner, zeker in muffins met extra kaas, spinazie, en tomaatjes. Ontdek het volledige recept hier!

Eitjes als ontbijt is toch altijd een winner, zeker in muffins met extra kaas, spinazie, en tomaatjes. Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 6P

12 scharreleieren
1 zoete ui
peper en zout
125 g zachte zongedroogde kerstomaatjes
1 handvol spinazie
5 sneetjes jonge bio kaas

12 scharreleieren
1 zoete ui
peper en zout
125 g zachte zongedroogde kerstomaatjes
1 handvol spinazie
5 sneetjes jonge bio kaas

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Klop de eieren los met peper en zout.

Meng er de fijn gesneden ui tussen.

Verdeel in de ingevette vorm of beklede vorm met vierkantjes bakpapier.

Verdeel de tomaatjes, grof gesneden basilicum, spinazie en kaas in stukjes in de vormpjes.

Bak 15 min op 190° en laat 5 min afkoelen in de vormpjes.

Kids versie

Leg 2 sneetjes kaas op mekaar en snij er de zeilen uit.

Steek op een prikker met een klein vlaggetje uit komkommer of tomaat.

Spinazie kan je vervangen door 1 handvol verse wortelrasp of erwtjes.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.