Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekendeeg snel en gemakkelijk in een blender of met een mixer. Dit geeft je extra tijd om een oogje in het zeil te houden bij de kinderen.
Laat het pannenkoekendeeg een halfuur rusten en zeef het daarna.
Bak de pannenkoeken aan beide kanten op matig vuur en stapel ze op een bord.
Verwarm de frambozen, suiker en water op een zacht vuurtje. Kook het geheel kort en mix het tot een heerlijke coulis.
Leg twee pannenkoeken op een bord en besmeer ze met zure room en een beetje frambozencoulis. Bewaar wat coulis voor de finishing touch.
Rol de pannenkoeken stevig op en snijd ze in plakjes van twee centimeter.
Rijg de pannenkoekenrolletjes op twee satéstokjes en giet de overgebleven coulis eroverheen.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.