Pasta salade met gepofte tomaatjes, boontjes, tonijn en komkommer-ricotta vinaigrette

Favorieten

10min

Easy

Een koude pasta salade vind ik de bom! Met tomaatjes, tonijn, en dan ricotta-komkommersaus erdoor, zo makkelijk! Ideaal om even te genieten!

Een koude pasta salade vind ik de bom! Met tomaatjes, tonijn, en dan ricotta-komkommersaus erdoor, zo makkelijk! Ideaal om even te genieten!
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1P

50g pasta, al dente gekookt
50g boontjes, al dente gekookt
1 handvol waterkers
100g kerstomaatjes + 1 el olijfolie, pezo, look poeder
1 blik tonijn in sap

Komkommer ricotta vinaigrette:
0.5 komkommer + sap van 1 citroen + 2 el koolzaadolie, 1 sjalot, pezo, 125g ricotta.

50g pasta, al dente gekookt
50g boontjes, al dente gekookt
1 handvol waterkers
100g kerstomaatjes + 1 el olijfolie, pezo, look poeder
1 blik tonijn in sap

Komkommer ricotta vinaigrette:
0.5 komkommer + sap van 1 citroen + 2 el koolzaadolie, 1 sjalot, pezo, 125g ricotta.

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Besprenkel de tomaatjes met olijfolie, kruid ze met pezo en lookpoeder.

Laat 6-8 min roosteren op 220°, laat afkoelen.

Mix alle ingrediënten voor de vinaigrette fijn.

Schik alle ingrediënten in een bord of lunchbox, done!

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.