Gepekelde rodekool maken
Snijd de rodekool en rode ui flinterdun met een mandoline of scherp mes.
Meng in een kom met azijn, suiker en zout. Laat minstens 15 minuten intrekken.
Kimchi-mosterdmayonaise maken
Meng de mayonaise met de fijngesneden kimchi en mosterd.
Brioche toasten
Rooster de sneetjes briochebrood in een pan, broodrooster of oven tot ze goudbruin en krokant zijn.
Sandwich bouwen
Besmeer één kant van een sneetje briochebrood met de kimchi-mayonaise.
Leg hierop een sneetje cheddar, gevolgd door de gepekelde rodekool, pastrami, frietchips en opnieuw een beetje kimchi-mayonaise.
Sluit af met een tweede sneetje briochebrood en druk stevig aan.
Serveren
Snijd de sandwich doormidden en steek er een satéprikker doorheen.
Maak het af met een augurk en een zilveruitje bovenop de prikker.
Serveer direct!
Tips
Beste smaak? Laat de gepekelde rodekool minstens 30 minuten trekken voor extra diepte.
Extra crunch? Gebruik ribbelchips of krokante uitjes als topping.
Meal prep: Maak de rodekool en mayonaise van tevoren, maar toast en assembleer de sandwich pas vlak voor het eten.