Pizza diavola
30min
•Next Level
Ingrediënten
Wat heb je nodig?275g pizzadeeg
150 g tomatensaus
100 g droge pikante salsiccia
100 g mozzarella of fior di latte
50 g parmezaanse kaas
10 g olijfolie
basilicum
Je winkelwagen is leeg
30min
•Next Level
Deze spicy pizza diavola van Luca moet je proberen! Pittige Italiaanse salsiccia met mozzarella & parmezaanse kaas is een echte smaakbom.
275g pizzadeeg
150 g tomatensaus
100 g droge pikante salsiccia
100 g mozzarella of fior di latte
50 g parmezaanse kaas
10 g olijfolie
basilicum
275g pizzadeeg
150 g tomatensaus
100 g droge pikante salsiccia
100 g mozzarella of fior di latte
50 g parmezaanse kaas
10 g olijfolie
basilicum
Voor de bereiding van het deeg, neem hier eerst een kijkje!
Snijd de salsiccia in dunne plakjes en meng de tomatensaus met 1,5 g zout. Snijd de mozzarella julienne. Open je pizza met een beetje semola. Verdeel de tomatensaus over de pizza dan voeg je salsiccia, parmigiano, mozzarella, basilicum en olijfolie toe.
Bak op 400°C voor 60 à 90 sec of op 250°C voor 7 minuten.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!