Pizza diavola

Favorieten

30min

Next Level

Deze spicy pizza diavola van Luca moet je proberen! Pittige Italiaanse salsiccia met mozzarella & parmezaanse kaas is een echte smaakbom.

Deze spicy pizza diavola van Luca moet je proberen! Pittige Italiaanse salsiccia met mozzarella & parmezaanse kaas is een echte smaakbom.
Kitchen must haves

Ingrediënten

Wat heb je nodig?
Aantal: 1P

275g pizzadeeg
150 g tomatensaus
100 g droge pikante salsiccia
100 g mozzarella of fior di latte
50 g parmezaanse kaas
10 g olijfolie
basilicum

275g pizzadeeg
150 g tomatensaus
100 g droge pikante salsiccia
100 g mozzarella of fior di latte
50 g parmezaanse kaas
10 g olijfolie
basilicum

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Voor de bereiding van het deeg, neem hier eerst een kijkje!

Snijd de salsiccia in dunne plakjes en meng de tomatensaus met 1,5 g zout. Snijd de mozzarella julienne. Open je pizza met een beetje semola. Verdeel de tomatensaus over de pizza dan voeg je salsiccia, parmigiano, mozzarella, basilicum en olijfolie toe.

Bak op 400°C voor 60 à 90 sec of op 250°C voor 7 minuten.

Tips

Geen extra tips nodig, just enjoy!

Icon Fire
Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.