Quatre-quart cake met frambozen, pistache & witte chocoladeganache
1u30
•Medium
Ingrediënten
Wat heb je nodig?Voor de witte chocoladeganache: 
150 g witte chocolade, in stukjes 
100 ml Authentieke volle room van Carlsbourg 
Voor de cake: 
250 g Ardense roomboter ongezouten van Carlsbourg (kamertemperatuur) 
250 g fijne suiker 
250 g bloem 
250 g eieren (ongeveer 4 à 5 stuks) 
1 snuifje zout 
1 eetlepel vanille-essence 
1 eetlepel frambozenconfituur 
2 bakjes verse frambozen 
1 handvol pistachenoten, grof gehakt 
1 theelepel rozenwater (optioneel, naar smaak – voor een florale toets) 
2 eetlepels pistacheboter (voor de afwerking) 
 
	 
               
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
           
             
                 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
 
 
     
 
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
 
     
     
 
     
     
     
 
     
     
     
