Tartaar van gemarineerde tonijn met wasabimayonaise

Favorieten

15min

Easy

Dit is een heerlijk broodje als je van verse tonijn houdt! Hij is lichtjes gemarineerd en gekruid. Ontdek het recept hier!

Dit is een heerlijk broodje als je van verse tonijn houdt! Hij is lichtjes gemarineerd en gekruid. Ontdek het recept hier!
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

500 gr verse Yellow fin tonijn
5 kleine Shiso bladeren
4 el tamari sojasaus
3 el Chinese bieslook fijngesneden (of lente-ui of bieslook)
1 el Santa Maria wasabi & sesame kruiden
1 gepekelde daikon in balkjes gesneden (zie recept)
4 broodjes
Sesamolie

Wasabimayonaise (zie recept)

500 gr verse Yellow fin tonijn
5 kleine Shiso bladeren
4 el tamari sojasaus
3 el Chinese bieslook fijngesneden (of lente-ui of bieslook)
1 el Santa Maria wasabi & sesame kruiden
1 gepekelde daikon in balkjes gesneden (zie recept)
4 broodjes
Sesamolie

Wasabimayonaise (zie recept)

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snij de tonijn in kleine blokjes en doe ze in een kom.

Breng de tonijn op smaak met de sojasaus en sesamolie.

Snij de shiso bladeren en Chinese bieslook fijn.

Doe deze bij de tonijn. Werk af met wasabi en sesame kruiden.

Beleg de doormidden gesneden broodjes met de tonijn leg er de gepekelde daikon op en drizzle er wat wasabimayonaise over.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.