Thaise mosselen met rode curry & potato wedges met sriracha-mayonnaise
Favorieten
Download hier mijn GRATIS e-bookTwee manden, twee bereidingen, één overheerlijk resultaat! Deze Thaise mosselen met rode curry stoom je perfect gaar in de grote mand van de Philips Airfryer Dual Baske
...
Ingrediënten
Wat heb je nodig?
Aantal:
4P
Thaise mosselen
- 2 kg verse mosselen, schoongemaakt
- 200ml kokosroom
- 1 el rode currypasta
- 1 el tomatenpuree
- 2 stengels citroengras, doormidden en in 4 gesneden
- 2 cm verse gember, fijngesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 rode chilipeper, in ringetjes (optioneel)
- 1 bos koriander
Potato wedges
- 800 g aardappelen (met schil), in dikke wedges gesneden
- 2 el olijfolie
- 1 kl paprikapoeder
- Peper en zout van de molen
- 1 handvol pindanoten
- 4 lente-uitjes
Sriracha-mayonaise
- 3 el mayonaise
- 1 el sriracha (of naar smaak)
Bereidingswijze