Thaise mosselen met rode curry & potato wedges met sriracha-mayonnaise
40 min
•Medium
Ingrediënten
Wat heb je nodig?Thaise mosselen
- 2 kg verse mosselen, schoongemaakt
- 200ml kokosroom
- 1 el rode currypasta
- 1 el tomatenpuree
- 2 stengels citroengras, doormidden en in 4 gesneden
- 2 cm verse gember, fijngesneden
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 rode chilipeper, in ringetjes (optioneel)
- 1 bos koriander
Potato wedges
- 800 g aardappelen (met schil), in dikke wedges gesneden
- 2 el olijfolie
- 1 kl paprikapoeder
- Peper en zout van de molen
- 1 handvol pindanoten
- 4 lente-uitjes
Sriracha-mayonaise
- 3 el mayonaise
- 1 el sriracha (of naar smaak)