The butcher’s barbecue met Hendrik Dierendonck en daiquiri op Hannah’s wijze

Favorieten

cocktail: 24u bbq: 45min

Easy

Echte mannen houden van donkere rum, en ik ook. 🙂

Echte mannen houden van donkere rum, en ik ook. 🙂
Kitchen must haves
SHOP JOUW MOEDERDAG CADEAU

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: cocktail: 1P bbq: 10P

5 cl donkere rum
3 cl vers limoensap
2 cl suikersiroop van kokos en getoast venkelzaad
ijsblokken
limoenschijfjes

siroop met kokos en venkelzaad :
1 el geroosterde venkelzaadjes
500 gr. suiker
500 ml water

5 cl donkere rum
3 cl vers limoensap
2 cl suikersiroop van kokos en getoast venkelzaad
ijsblokken
limoenschijfjes

siroop met kokos en venkelzaad :
1 el geroosterde venkelzaadjes
500 gr. suiker
500 ml water

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Siroop: Suiker en water kort opkoken, kokosrasp en venkelzaad toevoegen, 24 u laten infuseren, doorzeven.

Alle ingrediënten 15 sec shaken.

Strainen (doorzeven ) in een tumblerglas

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.