Meng alle droge ingrediënten voor de pannenkoeken in een grote kom.
Voeg de helft van de melk toe en klop goed om klonters te vermijden. Voeg daarna de rest van de melk, boter, Amaretto en eieren toe en meng tot een glad beslag. Gebruik een staafmixer of zeef indien nodig.
Verwarm de pannenkoekenpan en vet in met ghee of een andere vetstof. Bak de pannenkoeken en laat ze afkoelen.
Meng de room en oploskoffie in een kom. Voeg de overige ingrediënten voor de vulling toe en klop tot er zich pieken vormen. Doe in een spuitzak.
Neem een verstelbare ronde bakvorm en bekleed een schaal met bakpapier. Begin met het opbouwen van de taart: pannenkoek, cacaopoeder, mascarponeroom. Herhaal dit tot alle pannenkoeken op zijn.
Laat de taart een nacht opstijven in de koelkast. Werk af met de room, chocolade koffieboontjes en bloemsuiker.
Tips
Voeg een scheutje Amaretto toe aan de crème als er geen kinderen mee eten.