Vispannetje met kreeft en grijze garnalen
1u20
•Medium

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?
Wat heb je nodig?
900 g filets van vastkokende vis (zeebarbeel, tong, zeewolf, zeeduivel …)
1 grote gekookte kreeft (750 g)
300 g gepelde grijze garnalen
1 grote wortel
1 kleine venkel (of 0.5)
2 grote sjalotten
5 dl slagroom (40% v.g.)
1 l verse kreeftensoep
1 blikje tomatenconcentraat (70 g)
3 el armagnac
1,25 dl witte wijn
60 g boter
1 kruidentuiltje
1 teentje knoflook
Cayennepeper
Peper en zout
Voor de groenten:
6 witte rapen
2 grote sjalotten
6 kleine aardappelen
12 lente-uitjes
300 g knolselder
1 kleine venkel (of 0.5)
6 el olijfolie
Peper en zout
Voor de dressing:
1 citroen bio
1,5 dl koolzaadolie
1 teentje knoflook
4 takjes bladpeterselie
Peper en zout
Voor de garnituur:
3 el amandelschilfers
100 g zure room
1 handvol verse kruiden: dille, bieslook en dragon
Peper en zout