Vongole met gember en chili
15min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?1 ui
1 chilipeper
Stuk gember van 2 cm 0.5 citroen
100 g gele kerstomaten
500 g venusschelpen
1 botje koriander
Je winkelwagen is leeg
15min
•Easy
Wil je zelf aan de slag met vongole met gember en chili? Ontdek het volledige recept hier!
1 ui
1 chilipeper
Stuk gember van 2 cm 0.5 citroen
100 g gele kerstomaten
500 g venusschelpen
1 botje koriander
1 ui
1 chilipeper
Stuk gember van 2 cm 0.5 citroen
100 g gele kerstomaten
500 g venusschelpen
1 botje koriander
Snij de ui in ringen en stoof ze in een kookpot.
Doe het fijngehakte chilipepertje en de gember erbij.
Was de halve citroen grondig en snij heel fijn. Doe hem samen met de kerstomaten in de pot.
Als alles heel warm is, mogen de venusschelpen erbij. Laat met het deksel op de pot drie minuten sudderen.
Hak de koriander fijn en voeg toe.
Laat nog dertig seconden op het vuur staan en serveer dan onmiddellijk.
Heb je liever een vollere smaak? Schenk er dan, voor je de venusschelpen toevoegt, een vleugje room over. Die jus is te gek!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!