Je winkelwagen is leeg
5min
Easy
Weet je niet goed een ajuin te snijden? We leggen het hier stap voor stap uit!
Ajuin Scherp aardappelmes Scherp chefmes
Ajuin schillen, staartje eraan laten.
Snijd de ui middendoor.
Leg het staartje naar achter.
Snij met het aardappelmes heel dunnen schijfjes, maar niet tot helemaal achteraan.
Snij één keer middendoor met het aardappelmes tot bijna op het einde.
Neem nu het chefsmes en snij je ui tot fijne stukjes.
Geen extra tips nodig, just enjoy!
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!