Brochette van Belgisch rundsvlees met ansjovisboter
35min.
•Next Level

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, de nieuwste Philips airfryer met stoomfunctie of mijn handgemaakte messen uit Thailand?
Wat heb je nodig?
Brochette
1 kg rundsvlees in blokjes van de dikke bil, op kamertemperatuur
Zout en peper
8 lange inox spiezen
Ansjovis boter
12 ansjovis filets op olie
250 g zachte boter
1 el kappertjes
1 ajuin
200 ml oude Geuze
3 teentjes look
Zwarte peper van de molen
Fleur de sel
1 el appelazijn
Gerookte tomaten met look
2 rookplankjes speciaal voor op de bbq, 1 u in water geweekt
8 stuk tomaten, gevarieerd, kan ook met trostomaatjes
3 teentjes look fijngesneden
Peper en zout
8 el olijfolie
2 el chapelure
¼ bot fijn gesneden peterselie