Clover Club
10min
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?45 ml gin
15 ml Noilly Prat (droge vermout)
10 ml limoensap
10 ml citroensap
15 ml suikersiroop (simple syrup)
4 frambozen
1 eiwit
ijsblokjes
Je winkelwagen is leeg
10min
•Easy
Clover Club cocktail, gin cocktail, frambozen cocktail, eiwit cocktail, klassieke cocktail, cocktailrecept
45 ml gin
15 ml Noilly Prat (droge vermout)
10 ml limoensap
10 ml citroensap
15 ml suikersiroop (simple syrup)
4 frambozen
1 eiwit
ijsblokjes
45 ml gin
15 ml Noilly Prat (droge vermout)
10 ml limoensap
10 ml citroensap
15 ml suikersiroop (simple syrup)
4 frambozen
1 eiwit
ijsblokjes
Voeg de gin toe aan een cocktailshaker.
Voeg de Noilly Prat, suikersiroop, limoensap en citroensap toe.
Doe de frambozen erbij en stamp ze fijn.
Voeg het eiwit toe.
Voeg 1 ijsblokje toe en shake krachtig om de juiste structuur te krijgen.
Voeg meer ijs toe en shake opnieuw tot goed gekoeld.
Zeef de cocktail om eventuele frambozenpitjes te verwijderen.
Shake nogmaals zonder ijs om een mooie schuimlaag te creëren.
Schenk de cocktail uit in een gekoeld coupette glas.
Zorg ervoor dat je de frambozen goed fijnstampt voor een optimale smaak. Het dubbel shaken (met en zonder ijs) zorgt voor een extra romige textuur door het eiwit. Je maakt suikersiroop (simple syrup) eenvoudig door gelijke delen water en suiker bij elkaar te voegen en te blenden met een handmixer tot de suiker volledig is opgelost.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!