Margarita met komkommer
10min / 2u koelkast
•Easy
Ingrediënten
Wat heb je nodig?15 cl komkommersap
15cl limoensap
7cl rietsuikersiroop
6cl triple sec
36cl tequila
4 schijfjes green jalapeño
Je winkelwagen is leeg
10min / 2u koelkast
•Easy
Wil je zelf aan de slag met margarita met komkommer? Ontdek het volledige recept hier!
15 cl komkommersap
15cl limoensap
7cl rietsuikersiroop
6cl triple sec
36cl tequila
4 schijfjes green jalapeño
15 cl komkommersap
15cl limoensap
7cl rietsuikersiroop
6cl triple sec
36cl tequila
4 schijfjes green jalapeño
We gieten 15cl komkommersap (sapcentrifuge of blender), 15cl limoensap, 7cl rietsuikersiroop, 6cl triple sec en 36cl tequila in een grote fles. Nog 4 schijfjes green jalapeño toevoegen en shaken maar! Na 2 uurtjes in de koelkast is de margarita klaar om te toosten.
Vervang de siroop van rietsuiker door agavesiroop.
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.
Overheerlijke recepten
Snel en gemakkelijk
Super!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontdek hoe we voor jouw merkproduct maximale impact creeëren en een breed doelpubliek van foodlovers aanspreken. Wil je weten hoe we onze partners laten schitteren?
Een vraag, idee of voorstel? Stuur me gerust een berichtje – ik hoor het graag!
Altijd als eerste weten wat er staat te pruttelen?
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe recepten, exclusieve promoties, toffe samenwerkingen en nog veel meer lekkers.
Recht uit mijn keuken, recht in jouw inbox!