Wrijf je stuk vlees volledig in met beetje olijfolie, kruid met peper en zout, steek de kernthermometer mooi in het midden van het stuk vlees en leg achteraan rechtstreeks in de mand van de airfryer. Stel eerst de kerntemperatuur in op 50°C als je de bakwijze saignant wil, sluit dan je toestel. Zet op 180° en hoge ventilatie (de 2 blazertjes) dit gaat het vlees mooi aankleuren. Laat hem nu aankleuren en bak tot de rode cirkel op het scherm voor de helft ingevuld is.
Schil ondertussen de wortels en asperges en snij samen met de krieltjes en bloemkool in gelijke stukken. Schud de groenten elk apart met een lepeltje olie mooi onder elkaar en kruid met peper en zout. Als de rode cirkel voor de helft gevuld is mogen de groenten erbij, sluit opnieuw, en bak door tot de kerntemperatuur bereikt is en hij afslaat. En that’s it, echt waar, zot 😉 Tijdens het bakken maak je de saus.
Laat het vlees 5 min rusten, serveer de groenten en waterkers op warme borden. Snij de rosbief in dunne sneetjes van een halve centimeter, verdeel op de borden en serveer er de saus bij.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.