Dessertglaasjes met speculaasmousse, chocolade-notencrunch en gepocheerd peertje door Sofie Dumont

Desserts maken

Lekkere desserts maken waar je nog lang van nageniet? Probeer dan zeker eens de duo’s van panna cotta met mango en vanille uit. Of blaas je gasten culinair omver met de raw vegan chocolate bomb. Ook mijn appelcake behaalt een topscore bij jong en oud. Makkelijke desserts voor het hele gezelschap! Ontdek hier tal van ideetjes en laat je oog vallen op hét dessert recept dat je doet watertanden. Aan jou de keuze of je voor een klassiek nagerecht gaat of een hip dessert …

  • 55min (+1u bakken & 4u opstijven)
  • 6P
  • Next level

Crème brûlée-taart

  • 15min (+1u bakken & 4u opstijven)
  • 6P
  • Next level

KOFFIE-KARAMELFLAN

  • 15-20min (+1u bakken & 2u afkoelen)
  • 8P
  • Next level

BASKISCHE CHEESECAKE

  • 1 uur 10 minuten (exclusief opstijven in koelkast)
  • 1 Bananenbrood
  • Next level

No Waste Snickers-Bananenbrood

  • 45min + 3u opstijven
  • 20 madeleintjes
  • Easy

Citroenmadeleintjes

  • 2u30 + nachtje in de frigo
  • 6 à 8P
  • Next level

Driekoningentaart

  • 20min + 30min in de oven
  • 8P
  • Next level

Vegan Brownie

  • 30min + 1 nacht in de koelkast
  • 4P
  • Next level

Matcha tiramisu

  • 1u15 + afkoelen
  • 4P
  • Next level

Tompouce

  • 1u + 2u afkoelen + 6u rusten
  • 8P
  • Next level

Citroentaartjes

  • 30min + afkoelen
  • 8-10 porties

Banketbakkersroom

  • 1u15 + opstijven in de koelkast
  • 8-10P
  • Easy

Tiramisu pannenkoekentaart