Chocolade pudding met speculoos havermout
Ingrediënten (voor 6 glaasjes)
Pudding
1 eetklare avocado
200 g Griekse yoghurt of plantaardige yoghurt
2 el ongezoete rauwe cacaopoeder
2 kl kokosbloesemsiroop
1 scheut melk/soja naar keuze
1 banaan
Krokante speculoos havermout
1 kop havermout
2 kl speculoos kruiden
2 el kokosolie
2 el kokosbloesemsiroop
1 banaan
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten onder elkaar in de blender.
Verdeel over de glaasjes.
Het puddingmengsel in de koelkast laten opstijven.
Verdeel het mengsel voor speculaas op de ovenplaat met bakpapier.
Bak gedurende 15 minuten op 180° goudbruin, tot ze krokant zijn.
Voor het opeten werk je de glaasjes af met de havermout en de banaan schijfjes.
Het is het beste om de pudding minimaal een uur in de koelkast te laten opstijven.
Je kunt de chocolade pudding met speculoos havermout serveren met bijvoorbeeld een bolletje vanille-ijs of slagroom.