Chocolade pudding met speculoos havermout

  • 20min
  • 6 glaasjes
  • Easy

Ingrediënten (voor 6 glaasjes)

Pudding
1 eetklare avocado
200 g Griekse yoghurt of plantaardige yoghurt
2 el ongezoete rauwe cacaopoeder
2 kl kokosbloesemsiroop
1 scheut melk/soja naar keuze
1 banaan

Krokante speculoos havermout
1 kop havermout
2 kl speculoos kruiden
2 el kokosolie
2 el kokosbloesemsiroop
1 banaan

Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten onder elkaar in de blender.

Verdeel over de glaasjes.

Het puddingmengsel in de koelkast laten opstijven.

Verdeel het mengsel voor speculaas op de ovenplaat met bakpapier.

Bak gedurende 15 minuten op 180° goudbruin, tot ze krokant zijn.

Voor het opeten werk je de glaasjes af met de havermout en de banaan schijfjes.

Partners

In samenwerking met Kenwood,

AEG,

Het is het beste om de pudding minimaal een uur in de koelkast te laten opstijven.

Je kunt de chocolade pudding met speculoos havermout serveren met bijvoorbeeld een bolletje vanille-ijs of slagroom.