Pizza quattro formaggi
Pizza quattro fromaggi! Luca maakt m’n favo pizza met zuurdesemdeeg en een extra cheesy topping van mozzarella, parmigiano, taleggio & pittige gorgonzola… heeeeeerlijk!
Ingrediënten (1 pizza)
275 g zuurdesemdeeg
150 g mozzarella of fior di latte
30 g parmezaanse kaas
80 g taleggio kaas
50 g pittige gorgonzola
Zwarte peper
10 g olijfolie
Bereidingswijze
Voor de bereiding van het zuurdesemdeeg, neem hier eerst een kijkje!
Snij de taleggio, gorgonzola en mozzarella in kleine stukjes. Open je pizza met een beetje semola. Verdeel de gorgonzola, taleggio, mozzarella en de helft van de parmezaanse kaas over de pizza.
Bak 7 min op 250°C of 60 à 90 sec op 400°C. Strooi na het bakken de rest van de parmigiano op de pizza en werk af met zwarte peper.
Tip
Als je in een voorverwarmde oven thuis bakt, begin je met de helft van de kaas en voeg je de rest 90 seconden voordat de pizza klaar is, toe.