Rosé Frappé
Een vrolijke cocktail met witte vermout, rosé wijn, mandarijn, limoen en veenbessen. Perfect om ieder feestje op gang te trekken.
Ingrediënten per glas
6 cl witte vermout
2 schijfjes mandarijn
2 schijfjes limoen
6 veenbessen
8-10 cl rosé wijn
2 ijsblokjes
Bereidingswijze
Snijd schijfjes van limoen en mandarijn.
Vul een groot glas met ijsblokken.
Schenk de vermout erbij.
Voeg 6 veenbessen, 2 schijfjes limoen en 2 schijfjes mandarijn toe.
Schenk verder vol met rosé wijn, tot ongeveer 2 centimeter onder de rand.
Tip voor de zoetebekken
Vind je de smaak iets te droog? Voeg dan 1 tl gewone suikersiroop of vlierbloesemsiroop toe.
Cheers!
Partners
Met dank aan Kenwood.
Je kunt elke soort roséwijn gebruiken die je lekker vindt. Een droge rosé is echter wel het meest geschikt voor dit recept.
Het is aan te raden om de rosé frappé direct na het maken te serveren, omdat hij dan het lekkerst is.